VUILWATERTANKS DRINKWATERTANKS PLASTIPRO.NL VUILWATERTANK WATERTANK DRINKWATERTANK KUNSTSTOF WATERTANK OSMOSE WATERTANK

Drinkwatertanks en Vuilwatertanks

 

PlastiPro watertanks worden met name toegepast bij opslag van drinkwater, schoonwater, grijswater, bilgewater en proceswater. 

 

Aan de hand van de maatvoeringen die u ons aangeeft, per telefoon of door middel van een (schets)tekening, kunnen wij altijd geheel vrijblijvend een aanbieding voor u maken. Per tank wordt bekeken welke  constructie passend is.

  

Het materiaal dat wij over het algemeen toepassen is HDPE, high density polyethylene. Een slagvast materiaal dat onverslijtbaar is. HDPE is tevens geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en indien gewenst kan hiervoor een certificaat afgegeven worden. 

 

Afhankelijk van de inhoud van de tank wordt de te gebruiken plaatdikte vastgesteld. De minimale plaatdikte is 8 mm., maar voor grotere tanks kan uitgeweken worden naar bijvoorbeeld 15 of 20 mm. In de meeste gevallen wordt een tank voorzien van slingerschotten en alle aansluitingen zijn naar uw persoonlijke behoefte uitvoerbaar, zoals schroefdeksels, inspectieluiken, mangaten, doorvoeren, tules, peilglazen e.d.

 

Wij werken samen met vooraanstaande leveranciers op het gebied van pompen (-en filtertechniek) en kunnen altijd indien gewenst een totaalpakket aanbieden. Denkt u bijvoorbeeld ook aan een bacteriologisch filter dat toegepast kan worden op een drinkwatertank.

 

Wenst u vrijblijvend geinformeerd te worden over mogelijkheden en prijzen, neemt u dan gerust contact met ons op.