KUNSTSTOF TANK BAKKEN KUNSTSTOF TANKS OPSLAGTANKS HDPE TANK POLYPROPEEN TANK PROCESTANK

Kunststof tank / Opslagtanks / Procestanks

 

PlastiPro opslagtanks kunnen zowel enkelwandig als dubbelwandig geproduceerd worden. Afhankelijk van de inhoud die in de tank opgeslagen wordt, wordt gekozen voor het juiste kunststof materiaal en de geschikte wanddikte. Het voortraject is vaak vrij intensief. In nauw overleg met de klant worden alle details van de tank besproken. De nodige berekeningen worden vooraf gedaan om zodoende de stevigheid en de levensduur van de tank te kunnen garanderen. Ook wordt gekeken naar de omgeving waar de tank komt te staan en vaak hebben de grotere bedrijven of bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen zelf vaak (wettelijke) richtlijnen waaraan voldaan moet worden.

 

De opslagtanks kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden en de opstelling kan zowel bovengronds als ondergronds. De bovenzijde van de tank kan vlak zijn, maar een conische vorm of een scharnierend dak behoort tot de mogelijkheden. Verschillende toepassingen zijn optioneel zoals roerwerken, verwarmingsspiralen, niveaubewaking, hoogniveau-alarm, hijsogen, lekdetecties, flensverbindingen, id platen, kooiladders e.d.

 

De tanks kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden en de aansluitingen op de tank en het eventuele leidingwerk moet uiteindelijk aan kunnen sluiten op de praktijksituatie. Alle nodige koppelingen, fittingen, aansluitingen, afsluiters, draadsokken, mangaten, deksels en leidingwerken kunnen in het werk meegenomen worden.

 

Wij werken samen met vooraanstaande leveranciers op het gebied van pompen (-en filtertechniek) en kunnen altijd indien gewenst een totaalpakket aanbieden.

 

Wenst u vrijblijvend geinformeerd te worden over mogelijkheden en prijzen, neemt u dan gerust contact met ons op.