LEIDINGTECHNIEK LEIDINGSYSTEMEN PLASTIPRO.NL / PVC HDPE PP BUIZEN WWW.PLASTIPRO.NL

Leidingtechniek

 

PlastiPro heeft zich de afgelopen jaren tevens gespecialiseerd in het aanleggen en/of vervangen van kunststof leidingwerken. Wij kunnen alle type buizen, koppelingen en andere hulpstukken leveren en monteren. Voorafgaand aan dit soort montages vindt er altijd een uitgebreid overleg plaats met de klant op locatie, zodat voor beide partijen geheel duidelijk is welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.

 

Qua leidingwerk hebben wij ervaring met name in de voedingsmiddelenbranche, de galvano-industrie en de algemene industriele sector. 

 

Het is mogelijk om het onderhoud aan uw leidingwerk bij PlastiPro onder te brengen. Een belangrijk onderdeel van een onderhoudscontract bij PlastiPro is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn (bij calamiteiten).

 

Wenst u hierover van gedachten te wisselen of zou u graag vrijblijvend geinformeerd willen worden, neemt u dan contact met ons op.

 

Nieuw !

 

PlastiPro heeft nu voor de scheepsvaart industrie een nieuwe lijn met diverse producten zoals 3-weg afsluiters (elektronisch of handmatig), mangaten, kogelkranen met indicatie, vlotters voor hoog en laag water en digitale instrumenten.

Vraag naar de mogelijkheden.