Kunststof tank PlastiPro.nl Kunststof tanks Vuilwatertank Koivijver Pompput Watertank

Home

 

Welkom op de site van PlastiPro.Nl, VEELZIJDIG IN KUNSTSTOFTECHNIEK !

Wij zijn een kunststofverwerkend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van kunststof producten op maat, van klein tot groot.

 

Aan de linkerzijde van deze site vindt u de hoofdproducten die wij in ons programma hebben. Aan de hand van de (maat)gegevens die u ons aanreikt met eventueel bijbehorende schetsen of tekeningen, kunnen wij u altijd geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de tarieven. Wij denken graag met u mee om tot passende  oplossingen en constructies te komen. 

 

Tevens leveren wij plaatmaterialen en leidingwerken en streven ernaar altijd een totaalpakket te kunnen aanbieden. Wij werken alleen samen met vooraanstaande leveranciers waardoor service, kwaliteit en garantie volledig gewaarborgd wordt.

 

Onze medewerkers kunnen ook op lokatie ingezet worden. Aangezien veiligheid voor alles staat zijn zij VCA-gecertificeerd en tevens streven wij ernaar al onze mensen op te laten leiden tot BHV-er.

 

Wenst u meer informatie of staat het product dat u zoekt niet in de menukeuze, laat u zich gerust informeren door ons verkoopteam.

  

                                                Film kunststof watertanks

                               Film kunststof bak t.b.v. opening Maasvlakte 2

                            Film  kunststof tanks  (pekel) trams Den Haag HTM

                           Film kunststof vijver in programma Eigen Huis & Tuin